kuvituskuva9_pieni

Mittatilaustyönä juuri

Sinulle

Listalla olevien tuotteiden lisäksi Leipäkeiju valmistaa täysin uniikkeja asiakkaan kanssa suunniteltuja kokonaisuuksia. Tällaisia voivat olla esimerkiksi

 

  • persoonalliset syntymäpäiväkakut
  • hääkakut
  • kuvioidut pikkuleivät
  • suuremmat juhlakokonaisuudet

Perusvalikoiman tuotteitakin voidaan muokata esimerkiksi yksilöllisillä koristeilla tai erityisruokavalion mukaisesti valmistamalla. Räälätöityjen tuotteiden hinta on perusvalikoimaa kalliimpi johtuen suuremmasta työmäärästä. Hintatarjous määräytyy aina tapauskohtaisesti sovitun kokonaisuuden mukaan.

Myös yrityksille

Yritysten logoilla tai teemoilla valmistetut tuotteet tuovat yrityksen sanomaa hauskasti ja maukkaasti esiin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan juuri Teille sopivat tuotteet.

 

WP_20160621_07_31_25_Pro (2)

Esimerkkejä räätälöinneistä

Loitsukirja

Mansikka-suklaakakku taiottiin loitsukirjaksi Harry Potter -tyyliin. Kuorrute sokerimassan sijaan maukasta suklaamassaa.

Ristiäiskakku

Uuden pienokaisen nimenantojuhlaan puettiin porkkanakakku juhla-asuun. Kuorrute marenkivoikreemiä, aidot kukkaset ja sokerimassakoriste.

Kakku aikuiselle naiselle

Sankaritar toivoi suklaata, vadelmaa, kimalletta ja ihanaa. Tässä annettiin vapaat käden toteutuksen suhteen.

Syntymäpäiväkakku lastenjuhliin

Syntymäpäivä sankari oli kova Late Lammas -fani ja toivoi suosikkihahmoaan kakuunsa. Kakun reunoja koristavat myös saman sarjan keppostelevat possut. Kuorrutus ja koristeet ovat sokerimassaa.

Persoonallisuutta pienellä vaivalla

Yksinkertaisimmillaan perusvalikoiman kakun voi tuunata esimerkiksi näin! Sankarin nimi on kirjailtu suklaakuorrutteella ja koristeet on siirretty kakun sivulle.

Teeman mukaiset pikkuleivät

Ristiäisjuhlaan valmistettiin pieniä kuorrutettuja pikkuleipiä teeman mukaisella värillä. Pikkuleipiä voidaan tehdä monen muotoisia ja värisiä.